Home » МИНАЛИ СЪБИТИЯ

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

По покана на Министерството на вътрешните работи на Черна гора, Международната полицейска асоциация – секция Черна гора и Синдикатът на жените от сектор „Сигурност“ тричленна национална делегация от Република България взе участие в Първата световна конференция на жените от сектор „Сигурност“. По време на изнесената от българските представители презентация, пред делегатите на останалите 18 държави, е ползван снимков материал от личния архив на действащи и бивши служители на МВР и военнослужещи от МО.
Дами, благодарим Ви за подкрепата и съпричастността!
За нас беше удоволствие да представим нашите общи стремежи и постижения в сектор „Сигурност“, в условията на действащото законодателство на страна – членка на ЕС.
Благодарим на организаторите за прекрасната идея, както и на Министерството на отбраната на Република България и на „Международна полицейска асоциация – секция България“ за предоставената възможност.
Нещата, които правим заедно са прекрасни!
Етичното ни професионално поведение и личният ни пример са гаранцията, че и други ще пожелаят да ни последват!
Нека споделяме своите сбъднати мечти и постижения!
Още веднъж, благодарим Ви!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 07 декември 2018 г. в гр. София се състоя Благотворителният коледен празник на членовете на Международната полицейска асоциация – секция България!
Акцентите на вечерта бяха, както следва:
1. За първи път в 24 годишната история на българската секция се събраха представители от цялата страна, като броят на присъстващите надхвърляше 110 души;
2. На съществуващите до момента в страната 12 секции бяха връчени регионални знамена, което беше увековечено в снимки;
3. Проведена беше благотворителна томбола, в резултат на която бяха събрани средства, които ще бъдат разпределени след Нова година за талантливи деца и внуци на членове на сдружението.
Положени са основите на едно страхотно начинание!
Догодина повече присъстващи и по-големи резултати!
Както и амбиции, и реализирани планове!
Бъдете щастливи заедно и успешни в личен и професионален план!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Четвърта конференция на страните – членки на Международната полицейска асоциация от Адриатическия и Балканския регион, 30.08 – 20.09.2018 г., гр. Пловдив.